Kees van Weijen gekozen als President van IMPALA 26-09-2017

Kees van Weijen gekozen als President van IMPALA

Tijdens de IMPALA jaarvergadering van IMPALA op 22 september 2017 tijdens het Reeperbahn Festival in Hamburg, heeft IMPALA een nieuw bestuur gekozen. De 27 leden van het bestuur krijgen een mandaat van twee jaar.

Na een succesvolle periode als voorzitter van IMPALA, is STOMP voorzitter Kees van Weijen nu gekozen als President van de Europese belangenorganisatie en zal zich in die rol nog beter in kunnen zetten voor het belang van independents.

Kees van Weijen reageert verheugd op de verkiezing en stelt direct zijn prioriteiten vast: "Ik bedank het bestuur dat ze me dit vertrouwen geven en me tot hun nieuwe president hebben gekozen. Een van onze belangrijkste agendapunten voor de komende jaren zijn de value en power gap. Samen met de overige bestuursleden zie ik het als mijn taak om zorg te dragen voor een gezonde positie voor independent muziekmaatschappijen."

Lees HIER het bericht van Entertainment Business
Lees HIER het persbericht van IMPALA