STOMP ledendag - 29 november 31-10-2016

STOMP ledendag - 29 november

Na een zeer goed bezochte en gewaardeerde STOMP-ledendag begin dit jaar, is het dinsdag 29 november weer zover. Dan komen alle STOMP leden weer bij elkaar voor een middag met zeer inspirerende sprekers, interessante seminars en een borreltje met collega's.

De definitieve line-up zal binnen twee weken bekend gemaakt zal worden, maar het belooft veel goeds. In ieder geval een spreker van de EU uit Brussel in zake subsidies, een follow-up van Spotify naar aanleiding van de ledendag eerder dit jaar, nieuws van de NVPI, de nieuwe YouTube partnermanager voor Nederland komt praten over allerlei (nieuwe) functionaliteiten binnen YouTube en meer!!

Datum: dinsdag 29 november
Tijd: 13.00 - 17.00 met aansluitend een borreltje
Locatie: Hogehilweg 6, Amsterdam

De ledendag is toegankelijk voor leden van STOMP en alleen na RSVP op de uitnodiging.