STOMP in het veld

De stem van STOMP is de stem van de Nederlandse independent label community. Die stem is in tal van organisaties vertegenwoordigd of STOMP heeft directe invloed op andere. Zo vormt STOMP bijvoorbeeld de helft van het NVPI Audio bestuur, heeft ze een zetel in de Popcoalitie, is ze het Nederlandse aanspreekpunt van IMPALA, is ze onderdeel van het wereldwijde Merlin Network, vertegenwoordigt zij op (inter-)nationaal niveau de independents op ingewikkelde dossiers zoals auteursrechtbeleid, piraterijbestrijding, de digitale single market en de value-gap. STOMP neemt via NVPI Audio deel in Stichting BREIN en heeft ze een voordrachtrecht bij SENA en is ze vertegenwoordigd in het bestuurd van Stichting Leenrecht en Stichting Thuiskopie.

Ga naar LINKS voor doorverwijzingen naar de diverse partners.